martes, 15 de febrero de 2011

LA MONTAÑA SECA Y EL LABERINTO DEL FAUNO












Una sortida mes amb la grupetta dels diumenges que poc a poc es va ampliant.Aquest diumenge faltaven alguns dels de sempre....alguns per caiuguda(mole),alguns per recuperarse una mica Manel i Bea.S´estrenaven el Gabri i el Jose.Junt amb l´Ivan i el Sobrino anem direccio Castelldefels per pujar el repte del dia:Rat penat!

Com la gent anava cagadeta l´anada fins a peu de port ha estat mes suau del normal.Amb cap atac i la gent ben resguardada.La temperatura genial i les forçes al 90% per afrontar la "petita2 gran pujada del dia.Llastima dels novols que ens tapen les vistes a mesura que anem pujant.
Primeres rampes i el Tejon trenca les hostilitats per poc mes endavant ser absorvit pel petit grup.La cosa es comença a enfilar i les rampes començen a fer-se notar.Aki tots encara anem força frescos i aprofito per fer alguna foto i riure una mica.
Les primeres rampes dures de veritat fan acte de presencia i la gent ja veu k el k els deiem no era broma:això es dur de veritat!
De tant lents que pujavem podiem llegir ben be totes les pintades de quan va passar la volta a espanya.Al cronar la rampa mes dura em paro per fer unes fotos de com ho esta passant la gent.El que es veu mes perjudicat es el Guti que en algun moment sembla k vagi a caure de la bici i tot!
Unes rampes mes amunt coronem el port amb uns 24 min aprox...lo mateix que es tarda a pujar el farell que es el doble de llarg....quan coronem sembla k estiguem dalt del tourmalet,no es veu res de la boira que fa.Tot i aixi aprofitem per fer una foto de grup.
I ens endisem dins el laberinto del fauno,ple de carreteretes i pistes sense fi.Amb pujades i baixades divertides fins arribar a Olivella on fem un petit refrigeri.
Tornem per st.sadurni i gelida abans de pujar els once on alguns intentaven algo k semblaven atacs...pero k al final han servit per pujar tots juntets i ben avinguts.

Objectiu complert!

Proxima parada:Ivanada!

No hay comentarios:

Publicar un comentario